testimonials

"Ik ben afgepeld als een ui tot aan de kern, waar ik dingen heb ontdekt die ik niet eerder wist. Ik heb van Emma geleerd dat ik mijzelf een ander kernverhaal mag vertellen, waardoor ik mijn eigen waarde veel meer voel en tot uiting kan brengen. Ik voel mij zekerder in mijn relatie en vriendschappen, durf mij kwetsbaarder op te stellen en ervaar daardoor veel meer verbinding. En ineens ben ik als ondernemer ook een hoger tarief gaan vragen, omdat ik mezelf niet meer lager inschat dan ik daadwerkelijk ben. Wat een rijkdom."
Bas (36)
Ondernemer
"Emma is als coach een hele mooie spiegel, bij wie ik me heel veilig heb gevoeld. Ik vertrouwde iedere zin die zij uitsprak en voelde me enorm gesteund. Wat ik heel erg bijzonder vond, was dat Emma met ogenschijnlijk simpele opmerkingen of analyses kwam die direct hout sneden. Die mij echt verder hielpen. Ik herken mijn valkuilen razendsnel en kan daar nu keuzes in maken. Ik zal altijd wel blijven zoeken naar nieuwe paden, spannende dingen, gekke ondernemingen. Maar nu omdat ík dat wil, niet omdat ik denk dat mijn omgeving mij dan leuker, mooier, aardiger of gewaagder vindt. Wat een vrijheid, wat een licht."
Peggy (70)
Gepensioneerd
"Werken met Emma is een detox voor de geest. Diepe reflectie op het thema geluk en tevredenheid. Leren om kalm te blijven in de storm van het leven. Emma is een goede gids tijdens deze reis richting veerkracht. Zij heeft niet alleen mijzelf, maar ook mijn hele team laten ervaren hoe het samen bespreken en ervaren van emoties leidt tot meer verbinding, betekenisvolle relaties en een gezondere werkcultuur."
Man (48)
Teamleider
"Emma heeft mij laten inzien dat ik mijn leven liet bepalen door een negatief geloof over mijzelf, dat ik heb geleerd van mijn ouders tijdens mijn kindertijd. Door dit inzicht kon ik stap voor stap deze negatieve overtuiging loslaten en een nieuw geloof over mijzelf toelaten. Sindsdien voel ik mij lichter en zekerder en kan ik meer genieten van het leven. Mijn partner en dochtertje merken dit ook. We spelen en lachen meer. Ik voel mij echt gelukkig."
Vrouw (42)
Directeur
"Tijdens het traject was Emma zo oprecht aanwezig. Ik voelde me erg door haar gezien. Dit maakte dat ik veel sneller dan normaal mijn emoties kon voelen en uiten, ik voelde mij veilig. Door het traject heb ik geleerd hoe mijn gedachten invloed hebben op mijn gevoel en mijn lichaam, en andersom ook. Dit heeft mij hele concrete tools opgeleverd om beter en sneller te kunnen ontspannen, zoals oefeningen met mijn adem, kleuren en woorden geven aan mijn emoties en het opschrijven van specifieke gedachten."
Man (56)
Engineer
"Beter communiceren is echt wat ik heb geleerd tijdens het traject met Emma. Beter communiceren naar mezelf door bewuster te voelen wat ik nodig heb en daarnaar te handelen, en beter communiceren naar anderen door meer op mijn houding en toon te letten, meer adempauze te nemen en minder snel in een oordeel te schieten. Hierdoor ben ik rustiger en komt mijn boodschap vaak veel beter aan. Ik heb weer plezier in mijn werk en voel mij gezonder."
Vrouw (49)
Ondernemer