Ga naar de inhoud

testimonials

"Door het LUX traject bij Emma heb ik inzicht gekregen in mijn oude pijn en oude patronen. Deze heb ik nu losgeweekt, waardoor ik de verantwoordelijkheid van mijn leven nu veel beter kan dragen. Mijn transformatie heeft niet alleen een grote impact op mijzelf, maar ook op mijn vrouw en kinderen, en eigenlijk alle mensen om wie ik geef."

"Emma heb ik ervaren als een hele fijne coach om mee samen te werken. Vooral haar holistische aanpak werkt goed voor mij. Wij hebben samen een podcast opgenomen, waarin ik meer vertel over mijn transformatie en het taboe op het vragen van hulp wil doorbreken. Ik gun dit namelijk iedereen."
Dai Carter (34)
Ex-special forces, auteur en spreker
"Emma is als coach een hele mooie spiegel, bij wie ik me heel veilig heb gevoeld. Ik vertrouwde iedere zin die zij uitsprak en voelde me enorm gesteund. Wat ik heel erg bijzonder vond, was dat Emma met ogenschijnlijk simpele opmerkingen of analyses kwam die direct hout sneden. Die mij echt verder hielpen. Ik herken mijn valkuilen razendsnel en kan daar nu keuzes in maken."

"Ik zal altijd wel blijven zoeken naar nieuwe paden, spannende dingen, gekke ondernemingen. Maar nu omdat ík dat wil, niet omdat ik denk dat mijn omgeving mij dan leuker, mooier, aardiger of gewaagder vindt. Wat een vrijheid, wat een licht."
Peggy (70)
Gepensioneerd
"Tijdens de training van Emma kregen mijn team en ik een mooie mix van oefeningen en inzichten in een gezondere werk- en leefstijl. Met name het inzicht dat je in erg korte tijd concrete aanpassingen kan herkennen en uitvoeren die je daadwerkelijk helpen met issues die mogelijk al heel lang spelen, was heel waardevol."

"Ik zou Emma aanraden voor elke leider en specifiek bij het opzetten van een nieuw team, bij teambuilding en bij teams met een hoge werkdruk. Emma helpt enorm bij het creëren van een open, kwetsbare mindset om problemen en uitdagingen te signaleren."
Dennis Klomp (45)
Professor UMC Utrecht
"Emma heeft mij laten inzien dat ik mijn leven liet bepalen door een negatief geloof over mijzelf, dat ik heb geleerd van mijn ouders tijdens mijn kindertijd. Door dit inzicht kon ik stap voor stap deze negatieve overtuiging loslaten en een nieuw geloof over mijzelf toelaten. Sindsdien voel ik mij lichter en zekerder en kan ik meer genieten van het leven. Mijn partner en dochtertje merken dit ook. We spelen en lachen meer. Ik voel mij echt gelukkig."
Vrouw (42)
Directeur
"Tijdens het traject was Emma zo oprecht aanwezig. Ik voelde me erg door haar gezien. Dit maakte dat ik veel sneller dan normaal mijn emoties kon voelen en uiten, ik voelde mij veilig. Door het traject heb ik geleerd hoe mijn gedachten invloed hebben op mijn gevoel en mijn lichaam, en andersom ook. Dit heeft mij hele concrete tools opgeleverd om beter en sneller te kunnen ontspannen, zoals oefeningen met mijn adem, kleuren en woorden geven aan mijn emoties en het opschrijven van specifieke gedachten."
Man (56)
Engineer
"Beter communiceren is echt wat ik heb geleerd tijdens het traject met Emma. Beter communiceren naar mezelf door bewuster te voelen wat ik nodig heb en daarnaar te handelen, en beter communiceren naar anderen door meer op mijn houding en toon te letten, meer adempauze te nemen en minder snel in een oordeel te schieten. Hierdoor ben ik rustiger en komt mijn boodschap vaak veel beter aan. Ik heb weer plezier in mijn werk en voel mij gezonder."
Vrouw (49)
Ondernemer
"Werken met Emma is een detox voor de geest. Diepe reflectie op het thema geluk en tevredenheid. Leren om kalm te blijven in de storm van het leven. Emma is een goede gids tijdens deze reis richting veerkracht. Zij heeft niet alleen mijzelf, maar ook mijn hele team laten ervaren hoe het samen bespreken en ervaren van emoties leidt tot meer verbinding, betekenisvolle relaties en een gezondere werkcultuur."
Edward Nagel (60)
Afdelingshoofd DNV
"Ik ben afgepeld als een ui tot aan de kern, waar ik dingen heb ontdekt die ik niet eerder wist. Ik heb van Emma geleerd dat ik mijzelf een ander kernverhaal mag vertellen, waardoor ik mijn eigen waarde veel meer voel en tot uiting kan brengen. Ik voel mij zekerder in mijn relatie en vriendschappen, durf mij kwetsbaarder op te stellen en ervaar daardoor veel meer verbinding. En ineens ben ik als ondernemer ook een hoger tarief gaan vragen, omdat ik mezelf niet meer lager inschat dan ik daadwerkelijk ben. Wat een rijkdom."
Bas (36)
Ondernemer
"Bij het eerste contact met Emma kreeg ik het gevoel dat ze dwars door mijn heen keek. Hierdoor dacht ik direct: bij haar moet ik zijn. Omdat ik bij haar niet weg kom met slimme praatjes of het blijven hangen in de oppervlakte. Ook al is dit soms ongemakkelijk, het brengt me de meeste groei en dat was precies waarnaar ik op zoek was."
Man (55)
CEO
"Bij Emma heb ik voor het eerst de veiligheid ervaren om open en kwetsbaar te vertellen over mijn verleden. Hierdoor kon ik mijn verleden echt aan gaan kijken en heb ik veel oude pijn verwerkt. Dit heeft een belangrijke impact gehad op mijn leiderschap in de winkel en op mijn rol als echtgenoot."
Man (43)
Eigenaar winkel
"Eerlijk gezegd had ik vooraf een hele andere verwachting van het LUX traject. Dat het mij concrete handvaten zou opleveren voor mijn carrière bijvoorbeeld. Maar vanaf de eerste sessie gaat het over een diepe verbinding met mijzelf, waarin ik leer hoe ik ruimte kan maken voor mijn waarde en mijn bestaan. Het raakt mij enorm dat ik dit nu zo mag ervaren."
Vrouw (48)
Eigenaar studio en ondernemer
"De grote waarde van het volgen van een traject bij Emma is dat ik een stabiele, veilige en open plek heb waar ik elke keer weer naar terug kan keren om te reflecteren en mijn verhaal te delen. Dit helpt mij enorm om mijn verantwoordelijkheid te kunnen blijven dragen in mijn positie als CEO en tegelijkertijd ook als moeder."
Vrouw (51)
CEO internationaal bedrijf