Ga naar de inhoud

Aanbod

Het LUX jaartraject

Het LUX jaartraject

Herken jij dit?

Het risico van veel dingen voor elkaar hebben, met name aan de buitenkant, is dat je niet meer beweegt. Je leeft niet meer. Terwijl je ergens weet: je bent hier niet om klein te spelen. Je wilt geen genoegen nemen met ‘dit is wel goed genoeg’.

Je hebt al het nodige werk gedaan op het gebied van persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Je hebt aan jezelf en anderen bewezen dat je succes kan behalen. Dat je hard kunt werken met veel verantwoordelijkheid. Dat je niet snel opgeeft.

Maar je merkt ook dat je dit succes eigenlijk niet van binnen ervaart. Dat je eenzaam kunt zijn. Dat je weinig mensen om je heen hebt met wie je op jouw niveau kunt sparren. Dat je niet altijd de juiste woorden kan vinden om je emoties uit te drukken, of echt te voelen. Of dat het soms leeg voelt aan de binnenkant. Het lijkt alsof andere mensen van jou verwachten dat het altijd goed met je gaat. Maar is dat wel zo? Of ben je altijd maar bezig, omdat je die leegte voelt zodra je stopt? Is de verleiding van een borrel, extra uren werk, lang scrollen op social media, of andere vormen van vermijding toch vaak nog groot?

En ben je toe aan een echte uitdaging?

Ik wil je uitdagen. Om juist vanuit die ogenschijnlijk goed functionerende positie een stap verder te gaan. Rationeel weet je veel. Je weet en kent veel over jezelf. Maar het bewust goed (be)leven is van een dieper niveau. Daar wil je komen. Vanuit daar wil je verder expanderen.

Open jezelf voor je subtiele beperkingen. Zodat je huidige succes juist vrijer, dieper en breder kan worden. Daag jezelf uit, met mijn begeleiding, om het spel van het leven, ondernemen en werk op een nieuw niveau te gaan spelen. Onderzoek wat een het leiden van een lichter leven voor jou in petto heeft zónder in te boeten op jouw effectiviteit.

Dan is het LUX jaartraject voor jou

Ik ben de exclusieve psychotherapeut en coach voor top ondernemers en leiders in Nederland. Je kunt gedurende een jaar met mij samenwerken, waarbij ik jou blootstel aan een voor jou unieke mix van psychotherapie en lichaamswerk. Mijn combinatie van fijngevoeligheid, efficiëntie en scherpte maken dat we snel de diepte in kunnen. Ik kan heel snel zien en voelen waar jouw beperkingen nog liggen, die vaak onbewust of heel subtiel aanwezig zijn. Door dit voor jou bloot te leggen, kan jij op een veel dieper en breder niveau succes en groei gaan ervaren. Waardoor je echt kunt voelen wat een licht leven voor jou betekent.

Het LUX jaartraject gaat jou faciliteren om de weg naar een lichter leven te vinden en te behouden. Ik bied alleen het beste aan. Passend bij jou. Als leider. Als ondernemer met een goed lopend eigen bedrijf. Of aan jou als ondernemend mens met een hoge leidinggevende positie in het bedrijfsleven. Het LUX jaartraject verschilt daarom per persoon. Zeker is dat jij je geen zorgen hoeft te maken over hoe je het pad naar een lichter leven gaat vinden, omdat ik jou alle benodigde tools, vragen, reflecties, steun en scherpte hiervoor ga geven. Jij hoeft je alleen maar te focussen op jezelf, zodat je komt opdagen, dat je durft, dat je bereid bent om meer uit jouw leven te gaan halen met alles wat daarvoor nodig is.

Jouw resultaat

In het LUX jaartraject ga jij zelf leren jouw nieuwe levensspel te spelen. Hierdoor is jouw transformatie duurzaam en werkt het nog lang door na het traject. Hoe verder je komt, hoe kleiner de dingen kunnen zijn die je van jouw levenspad afhouden. Daar zit enerzijds de moeilijkheid en anderzijds de kans. De kans op een veelzijdiger, meer betekenisvol, vrij en licht leven.

Door met mij te gaan samenwerken committeer ik mij aan jouw succes in de breedste zin van het woord en stel ik al mijn waarde ter beschikking aan jou.

Durf jij het aan?