Ga naar de inhoud

Vragen

Yogatherapie is toegankelijk voor iedereen! Ongeacht je ervaring en lenigheid. Yogatherapie zal altijd en alleen toegepast worden in overleg en volledig gepersonaliseerd op jouw behoeften en mogelijkheden.

Mijn visie is dat ik mensen het best en meest effectief kan helpen als ik hen tenminste eenmaal face to face heb gezien en heb kunnen behandelen. Mocht er een dringende reden zijn om toch het volledige traject online te laten plaatsvinden, neem dan contact met mij op zodat we kunnen bespreken welke mogelijkheden er zijn. 

De trajecten bestaan uit een combinatie van live sessies op locatie (in overleg) en online sessies.

BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Mijn BIG-registratie geeft aan dat ik aan de wettelijke opleidingseisen voor mijn beroep voldoe en daarmee de beroepstitel GZ-psycholoog mag gebruiken. Ik ben als zorgverlener in het BIG-register te vinden met het nummer 19924068625. Hierdoor zijn mijn diensten ook vrijgesteld van BTW. 

Ja, je kan in termijnen betalen. Samen kunnen we kijken welke vorm het beste bij jou aansluit. Neem vooral contact met mij op om te overleggen.

Jazeker. Het traject zal altijd een combinatie zijn van verschillende technieken, waarvan ik denk dat die jou het best en het meest effectief kunnen helpen. Ik zal echter nooit iets aan je opdringen, dus de exacte inhoud van het traject zal altijd in overleg vorm krijgen. 

Absoluut. Ook hier geldt dat het traject een combinatie zal zijn van verschillende technieken, waarvan ik denk dat die jou het best en het meest effectief kunnen helpen. Ik zal echter nooit iets aan je opdringen, dus de exacte inhoud van het traject zal altijd in overleg vorm krijgen.